Furnizori:
(Vom crește numărul de furnizori odată cu dezvoltarea magazinului online.)

UNIREA GOSPODARILOR MIHĂILEȘTI
COOPERATIVA AGRICOLĂ

„Unirea Gospodarilor Mihăilești” este o Cooperativă Agricolă fondată de un grup de țărani gospodari din comuna Mihăilești, județul Buzău. Scopul asocierii noastre este de a aduce pe mesele românilor produse din gospodăriile țărănești, prelucrate cu măiestrie folosind rețete tradiționale, cu gust unic, ca odinioară.
Coșul pe care gospodarii din cooperativa noastră îl pregătesc zilnic pentru dumneavoastră conține: lactate, brânzeturi, ouă, carne de pasăre, produse de carmangerie prelucrate tradițional, semințe, legume, zarzavaturi, rădăcinoase, fructe, uleiuri cu grăsimi sănătoase, condimente naturale, sucuri din legume si fructe, gemuri, dulcețuri, zacuscă, produse din cereale integrale și ceaiuri.
Produsele noastre le puteți procura de pe site-ul cooperativei, din magazinele proprii și din magazinele partenerilor noștri din Buzau, București, Brașov, Focsani, Bacau, Iasi si Constanța. De asemenea, puteți beneficia de livrare la domiciliu, pe baza comenzii facute pe site-urile partenerilor noștri sau la telefon 0749 060 002.
Cumpărând produse de la Cooperativa Agricolă “Unirea Gospodarilor Mihăilești” aveți siguranța privind calitatea produselor, proveniența clară a produselor precum și certitudinea

Structura de funcționare:

——

UNIREA GOSPODARILOR MIHAILESTI – COOPERATIVA AGRICOLA, Com. Mihailesti, sat Mihailesti, nr. 151 Tel: 0749 060 002, Email: danut.ivascu@yahoo.com, Nr. de ordine in Registrul Comertului C10/7/01.11.2019, Cod de Inregistrare Fiscala RO 41844473,Capital social subscris si varsat 10000 RON
IBAN: RO37 BTRL RONC RT05 2667 3101 Buzau